A papírtasak megkönnyíti a csomagolást

Pékségeknek, cukrászdáknak nagyon rengeteg vásárlást kell nagyon gyorsan teljesíteniük és elcsomagolniuk, hogy a vásárlók magukkal tudják vinni. Az egyik legjobb és legolcsóbb megoldás a natúr, nyomatlan papírtasak.

Ezeket a papírtasakokat konkrétan ilyen feladatokra gyártják, nagy mennyiségben (ezres tételekben) olcsón lehet megvásárolni, és rendkívül megkönnyítik az eladók életét. A papírtasakokat úgy készítik el, hogy a mindennapi vásárlások során megvett finomságokhoz rendelkezésre álljon megfelelő méretű tasak. A jól elkészített tasakok segítségével nem kell attól tartani, hogy pl. a zsíros, olajos péksütemények összekoszolják mindenünket, és attól sem, hogy kiszakad a zacskó és kiszóródnak a megvett dolgaink. Az eladók számára ez a legegyszerűbb csomagolási megoldás. Az egy tasakra vetített ár nagy mennyiség vásárlása esetén kb. 10-12 forint szokott lenni, ami már egy pár száz forintos eladás esetén is elenyésző összegnek számít.

A minta nélküli tasakok a legtöbb esetben tökéletesek, azonban, ha szeretnénk, akkor lehetőség van egyedi mintával, logóval ellátott tasakok vásárlására is. Ezek ugyan kicsivel drágábbak, de marketing szempontból sokkal jobbak, ami sokak számára megéri a plusz kiadást. Mivel a logóval ellátott tasakokkal sokan találkoznak az utcán, vagy pl. egy munkahelyen is, ezért ez kiváló lehetőség új vásárlók szerzésére minimális plusz költségek mellett.